eRecruitment

What is the impact of Google for jobs for the Dutch recruitment market?

16:00 35 minutes presentation Grote zaal
Richard Collins ClickIQ

Het is niet de vraag of Google for jobs naar Nederland komt, maar wanneer? Iedereen heeft het erover, maar wat is de impact als dit moment daadwerkelijk daar is? Welke invloed heeft dit op jouw werk als recruiter? Wij hebben iemand uit Engeland gehaald die op basis van eigen ervaring een echte voorspelling kan doen van de invloed van Google Jobs op de arbeidsmarkt.

Richard Collins

Richard Collins

ClickIQ

Richard Collins wordt internationaal erkend als een thought leader en befaamd spreker binnen de recruitment sector. Hij helpt bedrijven navigeren door het snel veranderende en steeds complexere medialandschap van rekrutering, van Google en Facebook tot Indeed en Jobboards.

Als een van de eerste pioniers op het gebied van digitale werving, is Richard getuige geweest van de impact van het internet op de Talent Attraction / Recruitment-industrie. In de 23 jaar dat hij werkzaam is in dit vakgebied heeft Richard onder andere Jobboards geleid en 2 online mediabedrijven opgebouwd en verkocht. En nu als mede-oprichter van ClickIQ, gebruikt hij de nieuwste AI-technologie om perfomance-based wervingscampagnes real-time te managen en optimaliseren.

Gelijktijdige sessies