Emerce Retail

Over Retail

Wat is Emerce Retail?

Emerce Retail 2020 geeft jou de gelegenheid om inspiratie op te doen en je volledig te laten updaten omtrent de laatste ontwikkelingen in het (nationale en internationale) retaillandschap. Hoe ziet de toekomst van online retailing eruit? Hoe richten retailers de organisatie optimaal in voor een succesvolle omni- en crosschannel strategie? Wat zijn de successen en learnings van dit moment? Wat kunnen we leren van onze peers, maar ook van bedrijven uit China en de VS? Een diepgaand en praktisch event waar retailers een complete update krijgen over alle online, mobiele en technologische innovaties, de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends en businessmodellen. Natuurlijk zijn er ook volop netwerk mogelijkheden in de Innovation Alley met leveranciers, specialisten en onderling.

Voor wie?

Emerce Retail is voor professionals in online retailing; retailers, brands en pure players. De meest innovatieve retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.