Emerce Retail

Innovatie op de Jumbo Tech Campus

14:50 30 minutes presentation Inn Zicht
Thijs Kuin Jumbo Tech CampusJelmar van Voorst Jumbo Tech Campus

Hoe breng je waardevolle vernieuwing naar je klanten en je eindgebruikers? Binnen de Jumbo Tech Campus omarmen we Business Design om oplossingen te (blijven) ontwikkelen die relevant zijn voor onze klanten en tegelijkertijd aansluiten bij onze eigen ambities. Hoe wij Business Design inzetten? En welke principes wij daarbij hanteren? Een eerlijk verhaal over onze zoektocht naar een antwoord.

Thijs Kuin

Thijs Kuin

Jumbo Tech Campus

Thijs is sinds begin 2019 werkzaam als Pathfinder op Jumbo’s Tech Campus en draagt vanuit die rol bij aan de ontwikkeling van digitale oplossingen voor de verschillende winkelkanalen en klanten van Jumbo. Daarnaast ondersteunt Thijs als startup coach beginnende ondernemers in het ontwikkelen van hun onderneming. Hij is bedrijfskundig opgeleid en heeft hiervoor ervaring opgedaan in het digitale domein als management consultant.

Jelmar van Voorst

Jelmar van Voorst

Jumbo Tech Campus

Jelmar is Design & User Experience Pathfinder. Hij coacht een team van UX designers en helpt de organisatie bij het vertalen van strategische thema’s naar klantvriendelijke oplossingen. Zijn stijl is om via co-creatieve sessies een design cultuur neer te zetten waarbij designers van elkaar kunnen leren.

Jelmar faciliteert graag creatieve processen met een duidelijke focus op de eindgebruiker. 

Gelijktijdige sessies