Emerce Retail

Retail Reloaded: How is retail changing and where is it heading?

10:05 30 minutes presentation Zaal 1
Danny van den Burg GfK

Samen met het grote aantal marktplaatsen verandert de manier, waar en hoe producten worden verkocht en gekocht. Dit verandert zichtbaar de retailscene en biedt aanzienlijke kansen, niet alleen voor de onafhankelijke winkels, maar ook voor de gevestigde retailers om huidige en potentiële consumenten te bereiken.

Danny van den Burg

Danny van den Burg

GfK

Danny van den Burg is bij GfK Netherlands commercieel verantwoordelijk voor retail klanten in verschillende industries. Hij heeft een brede ervaring in FMCG en was actief in eerdere functies in verkoop, marketing, trademarketing en marktonderzoek bij Nestle, Grolsch en Nielsen.

We bevinden ons in de unieke positie om bedrijfseigen en externe gegevens te gebruiken om onmisbare voorspellende inzichten over consumentengedrag en de markt te verkrijgen en daar vervolgens aanbevelingen over te doen. 

We koppelen data & science en innovatieve, analytische oplossingen die antwoorden geven op belangrijke zakelijke vragen op het gebied van consumenten, markten, merken en media – nu en in de toekomst. Als analytische partner garanderen wij onze klanten over de hele wereld ‘Growth from Knowledge’.