Emerce Retail

What opportunities global marketplaces can bring!

11:15 30 minutes presentation Zaal 1
Itai Gross NADUVIKoen Crijns Tweakers | Hardware Info (DPG Media)

Een paneldiscussie met Marketplaces experts onder leiding van Jorrit steinz. De gelegenheid om vragen te stellen en tips & tricks in je zak te steken.

Itai Gross

Itai Gross

NADUVI

Itai is actief in de wereld van (r)etail en merken sinds 2006 en is sindsdien gefascineerd door het spanningsveld tussen vraag en aanbod. In de gefragmenteerde markt van ‘home & living’ met lange supply-chain is overstock onvermijdelijk. Merkeigenaren kampen gemiddeld met 10-40% stilliggende maar vaak kwalitatieve voorraad. De huidige oplossingen om dit te verkopen doen ofwel pijn in de portemonnee of aan het merk.

NADUVI is daarop het antwoord: door de stijlvolle manier waarop producten worden gepresenteerd en geclusterd kunnen consumenten makkelijk zoeken, scrollen, inspiratie opdoen en een selectie aan favoriete producten kopen tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Daarmee is NADUVI hét home & living platform waar een gecureerde, brede selectie, aan hoogkwalitatieve interieurmerken hun afgeprijsde producten direct aan consumenten verkopen. 

Koen Crijns

Koen Crijns

Tweakers | Hardware Info (DPG Media)

Koen Crijns is de oorspronkelijke oprichter van Hardware Info en werkt tegenwoordig als manager business innovation aan Tweakers en Hardware Info binnen DPG Media. Als grondlegger van de Hardware Info productvergelijker en verantwoordelijke voor de Tweakers Pricewatch heeft hij een unieke kijk op het Nederlandse retaillandschap en specifiek de verkoop van IT en consumentenelektronica.

Gelijktijdige sessies