Emerce Retail

Why Marketplace is Your Next 10x Initiative

10:35 30 minutes presentation Zaal 4
Marnix Dekker SQLIGuido Jansen Spryker

Spryker en SQLI zullen aan de hand van een interview spreken over Marketplaces voor Retail organisaties. Wat is een Marketplace? En wat is het verschil tussen het zijn van een Marketplace of op een Marketplaces te verkopen? Wat zijn de ontwikkelingen binnen de Retail branche en wat zijn de voordelen van een eigen Marketplace specifiek voor de retail? Er is geen reden om te wachten met een Marketplace benadering, disturb before you are disturbed!

Marnix Dekker

Marnix Dekker

SQLI

Enthousiaste Sales Professional met ervaring in verschillende soorten branches. Vader van een prachtige dochter van 2 jaar oud en woonachtig in de buurt van de beste mountainbike track van Nederland. Houdt van sport kijken en doen in het algemeen en is fan van citytrips maken en de wereld zien!

Guido Jansen

Guido Jansen

Spryker

Guido Jansen is een psycholoog met een focus op E-commerce. Hij heeft optimalisatie teams & programma’s gebouwd en ontwikkeld bij innovatieve bedrijven, waarbij hij gebruikersdata en inzichten heeft omgezet in klantsucces en bedrijfsgroei. Hij spreekt over de hele wereld, bouwt aan een betrokken community en helpt bedrijven om zichzelf te overtreffen.

Gelijktijdige sessies