Travel

Emerce Travel Startup van het jaar

12:25 30 minutes presentation IJ zaal
Elisabeth Stevens Rockstart AcceleratorJohan van Mil Peak CapitalEelke Pollé Travel Impact LabMarius Appelman Riksja Travel

Welke travel start-up is origineel, schaalbaar en lost echt een probleem op? Tijdens de Dragon’s Den laten nieuwe reisondernemers zien waar ze mee bezig zijn aan de kritische vakjury. De winnaar mag zich Emerce Travel Startup 2019 noemen.

Elisabeth Stevens

Elisabeth Stevens

Rockstart Accelerator

Ervaren leider in snelgroeiende internationale tech omgeving. Gedurende 12.5 jaar hielp Elisabeth Booking.com groeien van 300 naar 20.000 medewerkers, in verschillende management rollen in Accommodation Partner Services waaronder in Canada en USA. Met haar achtergrond in de hotellerie en expertise in revenue management en online distributie, zet zij zich in voor het digitaliseren van de reisindustrie. Als start-up mentor en investeerder heeft zij een portfolio van startups in verschillende sectoren en helpt zij founders met de commerciële strategie en het voorbereiden van de organisatie op (internationale) groei.

Johan van Mil

Johan van Mil

Peak Capital

Johan is investeerder, ondernemer en mentor. Hij is medeoprichter en managing partner bij Peak Capital, een risicokapitaalfonds in de beginfase dat slim aandelenkapitaal investeert in snelgroeiende marktplaatsen, SaaS- en gegevensbedrijven zoals Catawiki, Channable en StuDocu. Eerdere investeringen omvatten Radionomy, exit in 2015 naar Vivendi.

 

Eelke Pollé

Eelke Pollé

Travel Impact Lab

Eelke is CEO van Travel Impact Lab, startup coach, innovatie strateeg en ondernemer. 10 jaar geleden startte ze zelf een reis-startup, die ze 7 jaar later succesvol verkocht.

Ze rondde haar MBA cum laude af met een onderzoek naar de kritische succesfactoren van Startup Acceleratie. Na het coachen van diverse startups en het bouwen van een innovatielab voor een groot overheidsbedrijf,  is ze nu terug op ‘het oude nest’: de reisbranche. De mix van kennis, talentvolle mensen, coaching van ervaren ondernemers en toegang tot de key players in de industrie maakt voor een startup het verschil tussen falen en succes. Met Travel Impact Lab maken we deze magische toegankelijk voor zoveel mogelijk startups & bedrijven die van hun passie voor reizen een toekomstbestendig succesverhaal willen maken.

Marius Appelman

Marius Appelman

Riksja Travel

Marius is oprichter van Riksja Travel. Hij heeft het bedrijf vanaf de zolderkamer gestart. Hij beschouwt zichzelf als social ondernemer, met veel aandacht voor het geluk en empowerment van mensen. Riksja Travel is uitgegroeid tot een bedrijf waar 250 mensen in binnen en buitenland werken. Marius hecht veel belang aan een vernieuwende visie, een ondernemende mentaliteit en positieve impact. Riksja Travel is volop bezig met innovatie en werkt veel samen met startups.  Het bedrijf heeft aan de basis gestaan van het Travel Impact Lab. Marius probeert steeds meer te leren over start up innovatie en alles wat nodig is om succesvol nieuwe dingen te doen. Het is een pad met vallen en opstaan, maar ook een bron van inspiratie en plezier.

Gelijktijdige sessies