Update Instagram

Over Update Instagram

Van boring naar booming business

Op 12 november is de Emerce Update over Instagram. Experts, bureaus en merken keren het platform binnenstebuiten en geven hun #nofilter blik op dit social kanaal. Want hoe voeg je als merk iets toe aan de community? Hoe organiseer je posts, video’s, IGTV en creëer je content dat daadwerkelijk zorgt voor interactie? Niets blijft meer verborgen achter de zakelijke accounts. Na deze update snap je de succes stories uit onderzoek en praktijk.

Het is niet zomaar iets delen op Instagram. Algoritmes en content zijn de enablers of killers voor het behalen van je zakelijke doelstellingen. Deze update vertelt je alles wat je eerder had willen weten en de beste inzichten voor een doorbraak bij het miljarden publiek.

Voor wie?

De Emerce Update Instagram is voor iedereen die het platform beter wil begrijpen en professionele stappen wil zetten. Je ontmoet marketeers van IG accounts, experts in social media, content creators en bureaus om je merk instaready te maken en houden.

Emerce Updates

Een Emerce Update gaat in op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech en bestaan uit expertsessies, discussie-panels en presentaties. Bezoekers van Emerce Updates zijn binnen een dag helemaal up-to-date over het desbetreffende onderwerp.

Bekijk hieronder alle Updates:
Emerce Update: Digital Teams
Emerce Update: AI
Emerce Update: Voice
Emerce Update: MarketPlaces

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.