Update Marketplaces

Jouw merk op Amazon: The do’s and the don’ts

15:00 20 minutes presentation NL The Louis
Marco Coninx Verover Europa
In Amerika en Duitsland worden bijna één op de twee online aankopen van fysieke producten via Amazon gedaan.  Lijkt bijna niet te bevatten. Neem daar nog eens bij dat Amazon ondanks haar omvang jaarlijks nog steeds harder groeit dan de e-commerce markt als geheel en je kunt mijn ziens stellen dat aanwezigheid van jouw merk op Amazon een must is. Cruciaal hierbij is het volgen van een goede strategie.
Welke dingen moet je zeker wel doen als je het optimale uit je merk wilt halen en welke zaken zeker niet. In deze presentatie enkele praktische tips en trends voor 2019.
Marco Coninx

Marco Coninx

Verover Europa

Auteur van het boek verover Europa via Amazon, Amazon expert en eigenaar van diverse internationale opererende webshops.

Marco Coninx is eigenaar van meerdere internationale webshops waarmee hij met FD Gazelle awards gewonnen heeft. Een prijs voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2013 verkoopt hij zeer succesvol zijn eigen merk producten via Amazon in heel Europa en Amerika. Als Amazon expert geeft hij daarnaast via zijn website www.verovereuropa.nl advies over hoe succesvol te verkopen via Amazon.

Gelijktijdige sessies