Voor interim professionals

Interim professionals

Vind de juiste professional

De voordelen van Emerce interim

Zoeken in 249 zorgvuldig geselecteerde profielen

Emerce interim professional wordt je niet zomaar. Alle professionals zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en skill-set.

Benader in 1x alle professionals op je shortlist

Zodra je je shortlist met professionals hebt samengesteld stuur je 1x een korte omschrijving van je opdracht in.

Krijg binnen 24 uur een reactie

Zodra je je shortlist met professionals hebt samengesteld stuur je 1x een korte omschrijving van je opdracht in.

Vind interim professionals

Hoe werkt het?

  • Via Emerce Interim kun je zelf zoeken naar gescreende interim professionals via ‘zoeken’ of via ‘categorieën’. Je kunt ook gebruik maken van filters zoals functiegroep, vaardigheden, regio en ervaringsniveau.
  • Door te klikken op de profielfoto’s vind je meer informatie over de betreffende professionals.
  • Voeg de meest geschikte professionals toe aan ‘Jouw shortlist’.
  • Als je klaar bent met zoeken klik je op ‘opdracht insturen’. Het is ook mogelijk om direct je opdracht in te sturen en Emerce Interim te laten zoeken naar de meest geschikte interim professional.
  • Vul de informatie in het formulier verder in, ga akkoord met de voorwaarden en stuur de opdracht in.
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Wij bespreken eventuele extra wensen (zoals budget, reviews, etc.), vullen deze (indien gewenst) ook aan met een eigen selectie en benaderen de geselecteerde interim professionals.
  • We stemmen vervolgens de afspraken tussen opdrachtgever en interim professional af (interviews, documenten, contracten, etc.).
  • De meest geschikte interim professional wordt vervolgens geplaatst.
  • Gedurende de plaatsingsperiode is er contact met een platform succes manager. Er zal ook een tussen- en eindevaluatie plaatsvinden
  • Gedurende de plaatsingsperiode is het ook mogelijk om aan employer branding te werken door je bedrijfsnaam te verbinden aan het platform, mee te doen aan events als Emerce Next (of de 20+ andere events) of via content marketing artikelen over succesvolle projecten te publiceren.

is toegevoegd aan je shortlist.

Jouw shortlist ()

Wanneer je de opdracht en geshortliste professionals doorstuurt, ontvang je binnen 24 uur per e-mail een bevestiging over de geshortliste kandidaten en de beste vergelijkbare professionals.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze service. Je betaalt alleen het overeengekomen uurtarief van de professional als er een match is gemaakt. De professionals en leveranciers betalen zelf voor de diensten van Emerce Interim.

Genoeg professionals verzameld?

Opdracht insturen
Zoek meer professionals
Sorry er is iets mis gegaan