Update Marketplaces

Internationale groei realiseren met Amazon? Waardijk en Dept doen het.

13:50 45 minutes presentation The Kari
Ferdi Scheers DeptJurgen de Vries Productsup

E-commerce mogelijkheden en consumenten gedrag evolueren snel en daarom is alert blijven essentieel voor retailers. Internationale marketplaces waaronder Amazon krijgen steeds meer voet aan Nederlandse grond en bieden kansen voor zowel grotere als kleinere retailers. Wij nemen je graag mee in deze ontwikkeling, waarbij we gaan laten zien dat ook een lokale retailer zoals Waardijk internationaal kan groeien door Amazon.

Ferdi Scheers

Ferdi Scheers

Dept

Groei realiseren bij door continue te kijken waar de grootste kansen liggen binnen de (financiƫle) mogelijkheden die klanten hebben en de markt waarin zij zich bevinden. Dat is waar ik mijn energie uit haal en waar ik mijn week bij Dept mee mag vullen. De ruim 8 jaar ervaring in digital en bijna 10 jaar in fysieke retail helpen hier uiteraard een hoop bij.

Jurgen de Vries

Jurgen de Vries

Productsup

Jurgen de Vries is binnen Productsup verantwoordelijk voor de Benelux markt. Productsup is een product data management en optimalisatie platform voor adverteerders, brandowners en online agencies die gemakkelijk en snel product data willen verrijken en optimaliseren voor ongelimiteerd aantal marketing kanalen met als doel een zo hoog mogelijke performance te realiseren.

Gelijktijdige sessies