Industry Wire

Geplaatst door Table Duck

QR Bestellen in de horeca, de oplossing

Het zijn lastige tijden voor de horeca, maar er lijkt toch wat licht aan het einde van de tunnel. Per 1 juni mogen horecazaken gedeeltelijk weer open, maar met 1,5 meter afstand en strenge voorwaarden.
Afstand bewaren in een horecazaak is lastig. Je moet rekening houden met hoe mensen binnenkomen, waar ze gaan zitten, de gang naar het toilet etc. Een van de oplossingen om zoveel mogelijk afstand te bewaren in de horeca is QR Bestellen. Door op tafel een QR-code te plaatsen en door gebruik te maken van een QR Bestel app, kunnen gasten het menu bekijken, bestellen en betalen.
Nieuwe technologie kan dus helpen in de horeca om afstand te bewaren. Deze technologie kan jou als restauranteigenaar ook meer omzet opleveren door slimme cross en upsell mogelijkheden in de QR Bestel app. Daarnaast zijn er mogelijkheden op het besparen van personeelskosten.

Welke QR Bestel oplossing past het beste bij jouw horecazaak?

Er zijn meerdere aanbieders van QR Bestellen en QR Bestel apps maar waar moet je op letten om de juiste partij voor jouw horecazaak te kiezen? Bij Table Duck hebben we een oplossing gebouwd dat gasten laat QR bestellen via Facebook Messenger en WhatsApp. Dit gaat volledig automatisch door middel van een chatbot die het gesprek met jouw gasten aangaat. Bestellingen worden rechtstreeks de kassa ingeschoten.

Voordelen van een QR Bestel chatbot:

  • Het is simpel en intuïtief in gebruik. Je kunt vertellen wat je wilt bestellen via chat of voice.
  • Je hoeft er geen app voor te downloaden zoals vaak bij een bestel app. De chatbot maakt gebruik van bestaande messaging platformen zoals Facebook Messenger, Twitter en Telegram. Eenmaal een berichtje gestuurd, dan hoef je ook niet meer de QR-code te scannen.
  • Door bestaande messaging platformen te gebruiken, kunnen gemakkelijk (promotionele) berichten terug worden gestuurd om nieuwe bestelling op te nemen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht