B2B Digital

Over Emerce B2B Digital

Thriving through digital transformation
Hoe realiseer je met digitale transformatie een bloeiende B2B business? Emerce B2B Digital is dé dag voor decision makers die dagelijks dealen met data en digitalisering, change management en e-commerce strategieën bij B2B bedrijven.

Growth accelerated by digital
Hoe realiseer je commercieel succes met een klantgerichte, experiment- en datagedreven werkwijze binnen je B2B organisatie? Welke bedrijfsmodellen en technologieën gaan het verschil maken in 2024? Hoe maak je je onderneming toekomstbestendig met keuzes in marketplaces, omnichannel, personalisatie, AI en e-commerce? 

Krijg van topsprekers en thought leaders de key succesfactoren, voorbeeldcases, laatste trends, strategieën en ontwikkelingen op het gebied van B2B e-commerce en marketing.

Nieuwe connecties
Emerce B2B Digital wordt niet gemist door beslissers in e-commerce, sales en marketing, werkzaam in B2B. Elk jaar bespreek je hier met directeuren, experts en managers de vooruitzichten en strategische keuzes voor branches zoals IT & telecom, zakelijke dienstverlening, industrie, logistiek, bouw & real estate, business travel & leisure en wholesale.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.