B2B Digital

Innovatie en menselijke maat: de sleutels tot succesvolle transitie

09:45 30 minutes Grote zaal
Francine van Dierendonck APG Groep

Nederland heeft een van de beste pensioenstelsels ter wereld. Toch gaat dit stelsel de komende jaren volledig op de schop.

De redenen hiervoor zijn glashelder: mensen worden gemiddeld genomen steeds ouder, wisselen vaker van baan, er zijn steeds minder werkenden en steeds meer gepensioneerden. Het gaat om een transitie voor miljoenen mensen die moet zorgen voor een beter pensioen voor iedereen. Aan pensioenuitvoerder APG de uitdaging ervoor te zorgen dat deelnemers hier blij van worden.

Daarom zet APG unieke technologie in om de digitale transformatie van 100 jaar data-geschiedenis van miljoenen deelnemers en duizenden verschillende regelingen mogelijk te maken. In deze sessie gaat Francine van Dierendonck dieper in op de uitdagingen en kansen van dit traject.

Francine van Dierendonck

Francine van Dierendonck

APG Groep

Francine verbindt uitgebreide consumentenervaring. Ze heeft een proven track record op het gebied van technologie, innovatie en marketing. Nu heeft zij een leidende rol als CEO Administration & Services bij APG. Francine geeft hierbij sturing aan de complexe nieuwe pensioenuitvoering voor acht pensioenfondsen met meer dan 30.000 werkgevers en 4,8 miljoen deelnemers.