B2B Digital

Innoveren door maximale openheid over fouten

16:45 15 minutes Grote zaal
Frank Deuring de FoutenFabriek

Falen is essentieel voor innovatie. Tijdens deze interactieve sessie helpt Frank Deuring je om positief naar fouten te kijken en zo innovatie  te stimuleren. Hij helpt je om positief naar fouten te kijken.

Wat komt hij met jullie delen? Het niet zo Grote Geheim Van Positief met Fouten Omgaan. Op een luchtige manier deelt Frank hoe je optimaal van fouten kunt leren en daarbij meer fouten gaat delen.

De beste theorieën worden gepresenteerd in een luchtig jasje van humor. We gaan leren op een leuke manier! Daarbij deelt Frank veel praktijkvoorbeelden. Na deze sessie ga je naar huis met een flinke shot inspiratie, een lach en meerdere concrete technieken over hoe je positief naar fouten kunt kijken.

Frank Deuring

Frank Deuring

de FoutenFabriek

Na zeven jaar, driehonderd optredens en een theatertour is Frank Deuring in 2013 gepensioneerd als stand-upcomedian. De rek was eruit en het plezier was weg. Daarom was Frank toe aan iets nieuws: de FoutenFabriek. Hij dompelde zich maniakaal onder in het leren van fouten en heeft inmiddels al duizenden mensen geïnspireerd met zijn lezingen bij gemeentes, ministeries, banken, ziekenhuizen en het MKB.

Gelijktijdige sessies