B2B Digital

Panelgesprek: Alles moet composable! Of toch niet?

16:10 30 minutes presentation Grote zaal
Bjørn Kreijen Boels RentalRoel van Alebeek Solution Architect

Composable commerce, wie er niet aan wil geloven mist de boot. Of toch niet? Modulaire architectuur kan bedrijven helpen om schaalbaar en flexibel te blijven, maar de overstap vereist een zorgvuldige overweging. Tijdens dit panelgesprek gaan Roel van Alebeek (consultant bij o.a. Vanderlande en Daily Fresh Food) en Bjorn Kreijen (Boels Rental) in gesprek over die overwegingen. Aan bod komen de voor- en nadelen van deze platformbenadering, de benodigde kennis binnen de organisatie, de kosten van een composable architectuur en de alternatieven voor wie niet volledig composable hoeft te gaan.

Bjørn Kreijen

Bjørn Kreijen

Boels Rental

Bjørn Kreijen heeft als Group Director Digital & E-commerce bij Boels een belangrijk aandeel in de recente ontwikkelingen tot een echte digitale corporate. Hij brengt daarvoor schatten aan ervaring mee bij sterk digitaal- en klantgedreven organisaties zoals Vodafone en Q-Park. Daarnaast was hij keynote spreker op CIO&CDO Insights en gastdocent op het gebied van psychologie & marketing bij de Universiteit van Tilburg.

Roel van Alebeek

Roel van Alebeek

Solution Architect

Roel is sinds 2000 actief in de online dienstverlening en sinds 2004 betrokken bij verschillende nationale en internationale webshops. Als solution architect zoekt hij naar de beste oplossingen binnen een project, waarbij data kwaliteit en standaard functionaliteit belangrijke pijlers zijn. Het doel is een project te realiseren waarop doorgebouwd kan worden en nieuwe mogelijkheden zoals composable, headless en AI toegepast kunnen worden.

Gelijktijdige sessies