B2B Digital

Van klantreis naar MACH; hoe gaan we dat doen?

12:30 30 minutes Studio
Bjørn Kreijen Boels Rental

MACH is een moderne digitale architectuur die zorgt voor een optimale agile ondersteuning van klantreizen en digitale proposities. Bjorn neemt je tijdens zijn presentatie mee in het gehele proces van een dergelijk transformatie.

Sinds een aantal jaren zien we een trend van grote monolithische klantsystemen naar een verzameling geïntegreerde technologieën. Samen bieden deze verschillende systemen mogelijkheden rondom e-commerce, content management, dataverzameling en personalisatie. Tijdens zijn presentatie gaat Bjorn Kreijen o.a. in op het belang van een gedegen klantreis, de voordelen die een MACH architectuur hierbij biedt, de impact op de organisatie, werken met meerdere partners, het belang van change management en de digitale transformatie die Boels Rental in sneltrein vaart doormaakt. Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan bij de motieven voor deze digitale transformatie en hoe draagvlak werd verkregen in de boardroom.

Bjørn Kreijen

Bjørn Kreijen

Boels Rental

Bjørn Kreijen heeft als Group Director Digital & E-commerce bij Boels een belangrijk aandeel in de recente ontwikkelingen tot een echte digitale corporate. Hij brengt daarvoor schatten aan ervaring mee bij sterk digitaal- en klantgedreven organisaties zoals Vodafone en Q-Park. Daarnaast was hij keynote spreker op CIO&CDO Insights en gastdocent op het gebied van psychologie & marketing bij de Universiteit van Tilburg.

Gelijktijdige sessies