Fashion

Over Emerce Fashion

Fashion-forward business event
Hoe benut je het nieuwste in technologie, e-commerce en marketing voor een future-proof lovebrand? Emerce Fashion geeft je de kennis en kansen om een high engaging, duurzaam, fashion-forward en een winstgevend merk te zijn voor consumers.

Future-proof in digital fashion
Welke digital marketing tactieken en e-commerce strategieën maken van je merk een future-proof lovebrand? Sprekers van innovatieve fashion brands en retailers inspireren je beslissingen en geven je concrete actiepunten in marketplaces. Amazon, customer behavior, sustainability en resale, AI en personalisatie, store experiences en nieuw social technologies.

Ontmoet digital professionals
Emerce Fashion is elk jaar dé bijeenkomst voor decision makers en professionals in digital, marketing en e-commerce bij fashion brands, retailers en pure players. Het programma en netwerk van vakgenoten nemen je mee in de belangrijkste topics, die je werk als professional in de digital fashion business versnellen.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.