Fashion

Over Emerce Fashion

Fashion-forward business event
Hoe benut je het nieuwste in technologie, e-commerce en marketing voor een future-proof brand? Emerce Fashion inspireert je om high engaging, duurzaam, fashion-forward te zijn als brand. Hoe kan tech je vooruit helpen?

Future-proof in digital fashion
Welke digital marketing tactieken en e-commerce strategieën maken van je merk een future-proof lovebrand? Experts en voorlopers delen cases en learnings die je vooruithelpen en inspireren tot nieuwe keuzes. Met topics als marketing, duurzaamheid en innovatief ondernemen.

Ontmoet digital professionals
Emerce Fashion is elk jaar dé bijeenkomst voor decision makers en professionals in digital, marketing en e-commerce bij fashion brands, retailers en pure players. Het programma en netwerk van vakgenoten nemen je mee in de belangrijkste topics, die je werk als professional in de digital fashion business versnellen.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.