Fashion

De toekomst van mode-marketing: AI omarmen om voorop te blijven

09:45 30 minutes presentation Grote zaal
Charida Dorder AI for Marketing Academy

We staan op een kantelpunt. Terwijl jij dit leest, schudt AI de marketing disciplines al flink op. De vraag is: Hoe goed ben jij voorbereid?

Ontdek de kracht van AI tijdens The Future of Fashion Marketing: Embracing AI to Stay Ahead of the Curve. Bereid jezelf en je bedrijf voor op de opkomst van AI.

Maak kennis met praktische AI-toepassingen binnen de fashion industrie, de 4 stadia van AI in marketing, het AI-marketing Maturity model en ontdek hoe jij AI kan integreren in jouw marketingstrategie zodat je klaar bent voor de toekomst.

Charida Dorder

Charida Dorder

AI for Marketing Academy

Charida Dorder heeft 10+jaar ervaring als marketeer en is oprichtster van aiformarketingacademy.com. Ze transformeert marketingteams en helpt marketingprofessionals bij het begrijpen en toepassen van Artificial Intelligence. Als spreker aan de Ivy League Colombia University in New York richt Charida zich op het toegankelijk maken van AI. Daarnaast is ze lid van de Nederlandse AI Coalitie en partner van het Responsible Applied AI-programma aan de Hogeschool Rotterdam.