Fashion

Tomas Hesseling

Moderator

Tomas Hesseling is een doorgewinterde freelancer en strategisch adviseur met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van digitaal en e-commerce. Hij wordt algemeen erkend voor zijn expertise over verschillende e-commerceplatforms, waaronder Magento 1 en 2, Intershop, Shopware 5 en 6, en Shopify.

Voordat hij aan zijn succesvolle freelancecarrière begon, was Tomas mede-oprichter en eigenaar van ShopWorks, nu Strix Nederland. Deze ervaring heeft hem waardevolle inzichten in de fijne kneepjes van de e-commerce-industrie gegeven en een ​​diep begrip van het technische landschap van e-commerce.

Tomas staat bekend om zijn uitzonderlijke vermogen om kritisch en strategisch te denken, waardoor hij grondige businesscase-analyses kan uitvoeren en bedrijven deskundig kan begeleiden bij het navigeren door het complexe e-commercelandschap. Hij heeft een scherp oog voor het identificeren van de best passende oplossingen voor bedrijven, met name op het gebied van e-commerce platformmigraties en PIM-implementaties (Product Information Management).

Een van de belangrijkste sterke punten van Tomas is zijn passie voor het verbinden van zijn netwerk met zijn opdrachtgevers en het begrijpen van hun unieke uitdagingen op het gebied van e-commerce. Hij luistert graag naar hun zorgen en biedt oplossingen op maat om hen te helpen hun doelen te bereiken. Zijn niet-aflatende toewijding aan klanttevredenheid heeft hem een ​​reputatie opgeleverd als een vertrouwde adviseur in de e-commerce-industrie.

Met een schat aan ervaring en een grondige kennis van het e-commercelandschap, is Tomas Hesseling een veelgevraagde freelancer en strategisch adviseur die deskundige begeleiding kan bieden aan bedrijven die willen gedijen in de steeds evoluerende wereld van e-commerce.