Emerce Retail

Over Emerce Retail

Reinforce your retail
Emerce Retail geeft je een diepgaande update van de actuele strategische uitdagingen en ontwikkelingen in retail en e-commerce. Ook is dit hét netwerk event met beslissers en belangrijke spelers in commerce, technology en digital business.

Omarm bedreigingen, innoveer met technologie, domineer in digital
Centraal staan de uitdagende platform-economie, marketplaces, globalisering, Amazon, data science, personalisatie, retouren, customer psychology en innovatielabs. Hoe optimaliseer je conversie met retail apps? Hoe bepalen platforms, marketplaces en social shopping je strategie? Hoe ga je om met de steeds kritischer wordende consumer mindset, waarbij bijvoorbeeld duurzaamheid steeds belangrijker wordt? Hoe maak je de combinatie van online en offline met technologie tot een winnende omnichannel combinatie?

Ontmoet decision makers in retail en e-commerce
Emerce Retail is voor de beslisser bij retailers, brands en pure players. De meest innovatieve beslissers en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.