Update AI

Over

Emerce Update #8 – Artificial Intelligence

The future is now!

Kunstmatige intelligentie (AI) is overal, denk aan de zelfrijdende auto, compleet geautomatiseerde warenhuizen en algoritmes die klantgedrag voorspellen. AI neemt ons steeds meer taken uit handen, waarmee de invloed op bedrijfsprocessen en ons leven groeit.

Wat kan AI voor jouw onderneming doen en waar begin je met het gebruik van AI- gebaseerde oplossingen? Het gebruik van AI om waarde toe te voegen aan het bedrijf blijkt in de praktijk gecompliceerd. Het vereist inzicht in de eigen processen en in de snel evoluerende scala aan technologieën die kunnen helpen.

Kom naar de Emerce Update AI en krijg inzicht in de toegevoegde waarde, implementatiemogelijkheden en de risico’s van AI. En leer hoe je  AI succesvol kan integreren in je eigen organisatie.

Voor wie?

Emerce Update #8 – Artificial Intelligence  is voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van AI  en de mogelijkheden die AI biedt voor de eigen organisatie.

Emerce Updates

Een Emerce Update gaat in op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech en bestaan uit expertsessies, discussie-panels en presentaties. Bezoekers van Emerce Updates zijn binnen een dag helemaal up-to-date over het desbetreffende onderwerp.

Bekijk hieronder alle Updates:
Emerce Update: Voice
Emerce Update: MarketPlaces

Emerce

Emerce is sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.