Update Instagram

Social influencers & Instagram: wat kan je als merk van ze leren

12:10 30 minutes presentation The Louis
Jeanine van Dommele Divimove Nederlandgovertsweep Influencerrianne.meijer Influencer

Influencers houden zich dagelijks bezig met het uploaden van content, het opbouwen van hun eigen merk en het onderhouden en uitbreiden van hun online community. Welke rol speelt Instagram hierbij? In hoeverre verschilt de rol van Instagram ten opzichte van YouTube in hun communicatiemix? En wat kunnen merken hiervan leren? In een interactieve fireside chat, gemodereerd door Influencer Marketing/Manager Jeanine van Dommele, geven influencers Govert Sweep en Rianne Meijer een antwoord op deze vragen.

Jeanine van Dommele

Jeanine van Dommele

Divimove Nederland

Jeanine van Dommele is Influencer Marketeer en Manager bij Divimove, een internationaal online videobedrijf dat onderdeel is van de RTL Group. Als expert in social media, influencer management en influencer marketing houdt Jeanine zich dagelijks bezig met de online groei, (carrière)ontwikkeling en uitbreiding van haar influencerportfolio. Dagelijks ontwikkelt ze creatieve en toonaangevende influencer marketingcampagnes waarbij de juiste match tussen influencer en merk vooropstaat.

govertsweep

govertsweep

Influencer

Govert Sweep is 20 jaar oud, een echte avonturier en social influencer. Hij heeft altijd zijn avonturen willen delen via zelfgemaakte programma’s en doet dat nu dus via zijn eigen YouTube-kanaal. Zijn video’s staan in het teken van avontuur, van spannende overnachtingen op verlaten locaties tot het overleven zonder geld en onmogelijke challenges. Ook heeft Govert op het platform Instagram een groot bereik waar hij op dagelijkse basis in contact staat met zijn volgers.

rianne.meijer

rianne.meijer

Influencer

Gelijktijdige sessies