Update Voice

Over Update Voice

Acceleration after launch

Emerce Update Voice gaat praktisch in op voice interfaces als enabler voor shopping, search, service bij e-commerce and digital brands. Voice experts, bureaus en professionals met de beste cases op hun naam geven concrete handvatten voor de fase na de hype: hoe integreer je voice technology in business?

Voorbij de hype: opschalen, integreren en vermarkten van voice na lancering

De eerste voice applicaties zijn live, hoe ziet de volgende fase eruit? Ga de hype voorbij met praktische takeaways uit inspiratie cases en workshops van Nederlandse brands, bureaus en voice experts. Hoe schaal je op, integreer en vermarkt je voice platforms en technologie? Hoe zet je voice interactie in bij shopping, search en service? Hoe ontwikkelen de assistants van Samsung, Google en Amazon? Wat zijn de kansen en bedreigingen voor business en advertising?

Ontmoet professionals in marketing, e-commerce, technology en design

Naar de Emerce Update Voice komen professionals die voice (gaan) toepassen in e-commerce, marketing, design en tech. Het is dé ontmoetingsplek voor de nieuwste insights en het uitbreiden van je netwerk.

Emerce Updates

Een Emerce Update gaat in op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech en bestaan uit expertsessies, discussie-panels en presentaties. Bezoekers van Emerce Updates zijn binnen een dag helemaal up-to-date over het desbetreffende onderwerp.

Misschien vind je dit ook interessant:
Emerce Update MarketPlaces

Emerce

Emerce is sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.