Update Voice

Over Update Voice

Emerce Update – VOICE

Are you ready for the Voice Revolution?

Is voice het nieuwe internet? Er wordt veel verwacht van de pratende computer, verdringt de stem straks alle beeldschermen? Verandert de relatie tussen klant en bedrijf door de opkomst van Voice?

Het is duidelijk dat met de introductie van Voice Interfaces ‘het oude’ niet meer werkt. Er moeten nieuwe interactievormen ontwikkeld worden. Hoe speel je hier vanuit jouw business op in? Wat betekent het voor je processen? Waar liggen de kansen?

Emerce Update – VOICE brengt je in een dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van Voice. De verschillende Voice Assistants en hun mogelijkheden komen aan bod. Tijdens de unieke ‘demo-train’ maak je kennis met de eerste Voice toepassingen in Nederland. En natuurlijk ga je naar huis met concrete handvatten om Voice in te zetten in jouw business model.

Voor wie?

Emerce Update Voice is voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van voice en de mogelijkheden van het toepassen van voice binnen e-commerce, marketing, design en tech.

Emerce Updates

Een Emerce Update gaat in op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech en bestaan uit expertsessies, discussie-panels en presentaties. Bezoekers van Emerce Updates zijn binnen een dag helemaal up-to-date over het desbetreffende onderwerp.

Bekijk hieronder alle Updates:
Emerce Updates #3: MarketPlaces
Emerce Update #4: Artificial intelligence

Emerce

Emerce is sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.