Update YouTube

Over Update YouTube

Wat is Emerce Update YouTube?

In één dag een volledige update hoe je YouTube succesvol kan inzetten als marketingtool. Hoe benut je YouTube voor je organisatie? Hoe zit het ecosysteem van YouTube, Google, en videomarketing in elkaar? Wat maakt online videocontent een krachtig instrument voor je conversie? Grote merken en specialisten delen hun ervaringen, cases en resultaten in sessies, workshops en discussies.

De uitdagende Emerce Update in YouTube is voor iedereen die op zoek is naar een boost in de online video business. Je ontmoet marketeers van grote bedrijven, experts in YouTube en bureaus gespecialiseerd in online video en gaat gegarandeerd met eye openers naar huis.

Voor wie?

Voor de merken en makers! Decision makers met een commerciële verantwoordelijkheid. Dit zijn (online) marketeers, (online) marketing managers, webmanagers, e-commerce professionals, social media specialisten, (online) communicatiespecialisten en content specialisten.

Emerce Updates

Een Emerce Update gaat in op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech en bestaan uit expertsessies, discussie-panels en presentaties. Bezoekers van Emerce Updates zijn binnen een dag helemaal up-to-date over het desbetreffende onderwerp.

Bekijk hieronder alle Updates:
Emerce Update #5: Instagram
Emerce Update #6: Digital Teams
Emerce Update #7: Security
Emerce Update #8: AI

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.