Deel dit artikel
-

Vier nieuwe bestuurders Thuiswinkel.org

Belangenorganisatie Thuiswinkel.org heeft vier nieuwe bestuurders aangesteld, waardoor de top van de organisatie weer op volle sterkte is.

Met de komst van Michiel Muller (mede-oprichter Picnic), Maarten Blom (Chief Corporate Officer van Coolblue), Suzanna Koning (CEO InShared) en Arjan Kers (managing director TUI NL & BE) is het bestuur weer compleet. Gisteren gaven de leden van de Thuiswinkel groen licht voor de voorgedragen personen.

“Thuiswinkel.org speelt een belangrijke rol in het bevorderen van de juiste condities waarin bedrijven kunnen ondernemen. We richten ons op het realiseren van een gelijk speelveld, het innovatieve vermogen van de sector en de transitie naar een circulaire e-commercesector. Maarten Blom, Arjan Kers, Suzanna Koning en Michiel Muller zijn dankzij hun achtergrond en ervaring binnen de branche uitstekend toegerust om de missie van Thuiswinkel.org verder uit te rollen.”, aldus voorzitter Paul Nijhof.

De vier andere bestuursleden zijn Frans Falize (vicevoorzitter, Wehkamp), Robert Otto (penningmeester, Achmea), Colette Cloosterman (Jumbo) en Oscar Diele (Flinders).

Foto: Andrew Neel, Unsplash

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond