B2B Digital

Hoe zoeken steeds vaker vinden wordt op Heutink.nl.

14:35 30 minutes IJzaal
Peter Klinkhamer SPARQUE.AITjibbe van Doorn Heutink Groep

Heutink is een internationaal bedrijf en totaalleverancier van educatieve materialen aan onderwijs, kinderopvang en zorg. Met vele tienduizenden producten in het assortiment is snel de juiste producten kunnen vinden van groot belang voor iedere klant. Welke reis heeft Heutink afgelegd om data om te zetten in gepersonaliseerde zoekresultaten en recommendations? Welke uitdagingen zijn ze tegengekomen, welke successen zijn er behaald wat zijn belangrijke lessen voor de toekomst?

Peter Klinkhamer

Peter Klinkhamer

SPARQUE.AI

Met meer dan 10 jaar ervaring in B2B e-commerce, brengt Peter Klinkhamer, Product Owner  bij SPARQUE, een diepgaande expertise in webontwikkeling en e-commerce mee. Hij helpt webshops bij het realiseren van volledig gepersonaliseerde productlisters, aanbevelingen en zoekresultaten door gebruik te maken van de unieke Build-Your-Own-Algorithm mogelijkheden van SPARQUE. Deze aanpak stelt webshops in staat om modellen te ontwikkelen die perfect passen bij hun bedrijf en data, waardoor ze hun klanten een unieke winkelervaring kunnen bieden.

Tjibbe van Doorn

Tjibbe van Doorn

Heutink Groep

Tjibbe is inmiddels bijna 10 jaar werkzaam bij de Heutink Groep. Hij is begonnen als e-commerce manager en inmiddels is hij verantwoordelijk voor de digitale strategie van de Heutink Groep.

Gelijktijdige sessies