Conversion & Analytics

Over Emerce Conversion & Analytics

Wat is Emerce Conversion & Analytics?
Emerce Conversion & Google Analytics User Conference komen samen in het nieuwste Emerce event: Emerce Conversion & Analytics.

Er zijn op Emerce Conversion & Analytics vier tracks:
1) Conversieoptimalisatie praktijkcases
2) Diepgaande voorbeelden van toegepast gebruikersonderzoek
3) Analytics praktijkcases
4) Analytics implementatie

Kies uit vier verschillende tracks gefocust op conversion of analytics, of maak een combinatie van topics.

Voor wie is Emerce Conversion & Analytics?
Emerce Conversion & Analytics is voor iedereen die verantwoordelijk is voor online verkoop en de ambitie heeft om de sales te boosten met data en conversie optimalisatie technieken en voor alle professionals die volledig up-to-date willen zijn van alle ontwikkelingen in Analytics.

Bijvoorbeeld: CRO specialisten, Digital marketeers, Content specialisten, Online marketing managers, Webanalisten, Digital analisten, Data scientist, E-commerce managers en Business analisten

Over Emerce
Emerce is het belangrijkste media platform voor beslissers in digital marketing, media en e-business. Emerce signaleert upcoming trends, en helpt beslissers bij het doorvoeren van vernieuwingen op het gebied van marketing, technologie en business. Emerce biedt hiervoor inspiratie, kennis en trend insights door middel van onder andere events, video collecties en artikelen. De Emerce Academy is er voor professionals die zich willen ontwikkelen op een specifiek gebied.

Trainingen over Conversion & Analytics
Heb jij een specifieke vraag? Ga de diepte in bij Emerce Academy! Verbeter je Conversion & Analytics samen met een expert. Vind je training:

Emerce Conversion & Analytics vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam