Conversion & Analytics

Over Emerce Conversion & Analytics

Wat is Emerce Conversion & Analytics?
Emerce Conversion & Google Analytics User Conference komen samen in het nieuwste Emerce event: Emerce Conversion & Analytics.

Emerce Conversion & Analytics kent twee tracks in het programma. Kies je op 20 april voor het bijwonen van expertsessies gericht op Analytics, dan sluit je deze dag af met de nieuwste inzichten in GA4, Google Analytics 360, measurement for growth en Machine Learning & Analytics.

Of leg de focus op Conversion en woon sessies bij van topsprekers en doe kennis op over culture of experimentation, neuromarketing insights en UX & copy als aanjagers van conversie optimalisatie.

Voor wie is Emerce Conversion & Analytics?
Emerce Conversion & Analytics is voor iedereen die verantwoordelijk is voor online verkoop en de ambitie heeft om de sales te boosten met data en conversie optimalisatie technieken en voor alle professionals die volledig up-to-date willen zijn van alle ontwikkelingen in Analytics.

Bijvoorbeeld: CRO specialisten, Digital marketeers, Content specialisten, Online marketing managers, Webanalisten, Digital analisten, Data scientist, E-commerce managers en Business analisten

Over Emerce
Emerce is het belangrijkste media platform voor beslissers in digital marketing, media en e-business. Emerce signaleert upcoming trends, en helpt beslissers bij het doorvoeren van vernieuwingen op het gebied van marketing, technologie en business. Emerce biedt hiervoor inspiratie, kennis en trend insights door middel van onder andere events, video collecties en artikelen. De Emerce Academy is er voor professionals die zich willen ontwikkelen op een specifiek gebied.

Trainingen over Conversion & Analytics
Heb jij een specifieke vraag? Ga de diepte in bij Emerce Academy! Verbeter je Conversion & Analytics samen met een expert. Vind je training:
 
 
 

Emerce Conversion & Analytics vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam