Emerce Health

Over Emerce Health

Wat is Emerce Health?

Emerce Health is innovation in cure, care & technology. Emerce Health gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg.

Een interactieve congresdag met meer dan 25 sessies van interviews, presentaties en een info-lounge met live demo’s van innovatieve projecten. Het programma van Emerce Health 2019 is door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 5 punten geaccrediteerd.

Emerce Health biedt nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van eHealth. Voor alle organisaties en professionals in de zorg, startups en tech bedrijven die zich actief bezighouden met de kwaliteit en de efficiency van de zorgsector.

Voor wie?

Emerce Health is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Join Emerce Health 2019!

Wil je up-to-date blijven over de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg? Bestel dan nu je ticket!

Bestel tickets