Recruitment

C-level panel: executives die buiten de lijntjes kleuren

14:20 30 minutes Grote zaal
Ron Simpson SkyboxSamantha Nuninga Heilige BoontjesGijs Coppens OpenUpTanya Kopps Ahold DelhaizeLaurens Simonse Team Rockstars IT

Ervaar de kunst van innovatief denken en het aantrekken en behouden van toptalent tijdens deze boeiende C-level paneldiscussie met vooraanstaande experts. Het panel bestaat uit Gijs Coppens (OpenUp), Samantha Nuninga (De Heilige Boontjes), Ron Simpson (Skybox), Tanya Kopps (Ahold Delhaize) en Laurens Simonse (Team Rockstars IT). Een deep dive in ondernemen op het hoogste niveau, mentaal welzijn en het aannemen van kansarme jongeren. 

Het panel reflecteert op het feit dat er tegenwoordig meer vacatures dan werkzoekenden zijn en onderzoekt de noodzaak van alternatieve benaderingen om het personeelstekort in diverse sectoren aan te pakken. De veranderende behoeften van de hedendaagse jeugd vragen om een aanpassing van traditionele werkmethoden, waarbij luisteren, compromissen sluiten en samenwerken centraal staan voor het opbouwen van succesvolle arbeidsrelaties.

Tijdens het panel zal het voortdurende trainingsproces van medewerkers en het belang van mentaal welzijn worden benadrukt. In een bredere context wordt aandacht besteed aan de uitdagingen op de arbeidsmarkt, met speciale aandacht voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Visualiseer de inspanningen van deze jongeren die proberen naar de arbeidsmarkt te bewegen, een uitdaging die vaak op een eenzaam hoogtepunt lijkt te blijven.

Ron Simpson

Ron Simpson

Skybox

Ron is een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit maakt hij van concepten verhalen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren.

Ron’s carrièrepad is een dollemansrit geweest, vol scherpe bochten en spannende hobbels. De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon. 

Ron is ook founder van The Avocado Show, dat binnen een jaar uitgroeide tot een internationale franchise en lifestyle brand. En de man achter Skybox, waar hij als veelgevraagde spreker en host, zijn unieke inzichten en kennis deelt, van jonge studenten en startende ondernemers tot billionaire CEO’s.

Samantha Nuninga

Samantha Nuninga

Heilige Boontjes

Samantha Nuninga is in 1997 begonnen met werken op een grote school in Rotterdam West. Daar heeft ze 22 jaar met veel plezier gewerkt, met name in de bovenbouw. Eerst als groepsleerkracht, later als bouwcoordinator in het middenmanagement. Min of meer toevallig belandde ze in 2016 bij Heilige Boontjes en begon daar meteen enthousiast als vrijwilliger. Dit werd al snel een dag per week en in 2018 maakte ze de overstap vanuit het onderwijs naar coach bij Heilige Boontjes. 

Bij Heilige Boontjes werken ze 9 maanden lang met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, om hen de tools te bieden zodat ze (weer) aan het werk of naar school kunnen en willen. Dat doen ze door te werken in het Grand Cafe. Zo leren ze direct arbeidsvaardigheden en werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling. In januari 2022 nam ze als directeur het stokje over van de oprichter, Rodney van den Hengel.

Elke dag is weer een nieuwe uitdaging. Samen met “kansarme” (blijft een fout woord!) jongeren talenten (her)ontdekken en vanuit motivatie en zelfvertrouwen starten aan iets nieuws vindt ze het mooiste wat er is!

Gijs Coppens

Gijs Coppens

OpenUp

Als ondernemende psycholoog verbindt Gijs Coppens de werelden van technologie en psychologie. In 2019 richtte hij OpenUp op omdat hij gelooft dat mentaal welzijn voor iedereen toegankelijk moet zijn. OpenUp is sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van mentaal welzijn op de werkplek. 

Met zijn toewijding om mentaal welzijn prioriteit te geven, zal Gijs waardevolle inzichten en expertise delen tijdens het C-level panel. Gebaseerd op jarenlange ervaring als psycholoog en een diep begrip van de uitdagingen waar organisaties voor staan, zal hij je voorzien van praktische strategieën en inspirerende ideeën. Door zijn kennis en visie te delen, geeft Gijs je de tools om een blijvende impact te maken.

Tanya Kopps

Tanya Kopps

Ahold Delhaize

Tanya Kopps, met een carrière van 24 jaar in de foodretail en -groothandel, is CHRO Europa & Indonesië bij Ahold Delhaize. Ze was eerder CEO bij Metro Italia en Makro Portugal, met diverse financiële functies in heel Europa. Tanya is afgestudeerd aan de University of Iowa en de University of Michigan Law School en heeft een passie voor diversiteit. Ze is voorzitter van de Raad van Bestuur van LEAD. Ze omarmt het internationale leven en werken met haar man Ingo, een honkbalcoach.

Laurens Simonse

Laurens Simonse

Team Rockstars IT

Laurens Simonse is al 25 jaar ondernemer en starte zijn carrière met bijbanen.nl en Studentbureau. Hij richtte in 2015 Team Rockstars IT op vanuit het principe dat ITers de rocksterren zijn van vandaag én de toekomst. Alle grote veranderingen in de wereld komen van hun hand. Elke Rockstar verdient een goede agency en vanuit die gedachte is Rockstars IT geboren. Laurens rondt volgend jaar zijn Finance Master af aan Harvard.

Gelijktijdige sessies