Recruitment

De Magische Combi van Employer Branding & Sourcing

11:40 30 minutes Workspace
Eveline van Kempen TimetohireSebastiaan Cové Timetohire

Sebastiaan geeft samen met Eveline van Kempen een presentatie over ‘De Magische Combi van Employer Branding & Sourcing‘ – Met een sterk employer brand zijn recruiters en sourcer 60 tot 70% effectiever. Want hoe breng je sourcing en employer branding effectief samen? En waarom is sourcing veel effectiver als het de samenwerking opzoekt met employer branding? Maak kennis met het framework dat jou gaat helpen om 2 tot 3 keer meer reacties en sollicitaties te krijgen.

Eveline van Kempen

Eveline van Kempen

Timetohire

Eveline werkt al sinds de oprichting voor Timetohire. In de afgelopen 5 jaar is Timetohire uitgegroeid tot meer dan 110 medewerkers. De lessen die Eveline op het gebied van Sourcing en Employer Branding heeft opgedaan, heeft zij gebundeld in het nieuwe framework wat gepresenteerd gaat worden tijdens Emerce Recruitment.

Sebastiaan Cové

Sebastiaan Cové

Timetohire

Sebastiaan werkt al sinds de oprichting voor Timetohire. In de afgelopen 5 jaar is Timetohire uitgegroeid tot meer dan 110 medewerkers. De lessen die Sebastiaan op het gebied van Sourcing en Employer Branding heeft opgedaan, heeft hij gebundeld in het nieuwe framework wat gepresenteerd gaat worden tijdens Emerce Recruitment. 

Gelijktijdige sessies