Recruitment

Hallo Mens! Over toekomstbestendig werkgeverschap

16:30 20 minutes Grote zaal
Suzanne Ekel Goldschmeding Foundation

Werken en samenwerken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor banen en ondernemingen heb je tenminste één ander mens nodig, links of rechtsom. Gelukkig, want – sociale wezens als we zijn – zonder elkaar verpieteren we. Toch verdwijnen mensen in organisaties vaak achter regels, cijfers en euro’s. Medewerkers en ook leveranciers en klanten.

Wat als het belang van alle mensen met wie je samenwerkt, écht verankerd zou zijn in je organisatie? En wat als iedereen, die kan en wil, door werk een bijdrage levert aan de maatschappij? Als toekomstbestendig werkgever in deze turbulente tijden zou je het voor minder niet moeten willen doen. We weten; als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dus: hoe dan? 

In deze prikkelende keynote neemt Suzanne je mee op de weg van medemenselijk ondernemen, langs de belangrijkste inzichten en ideeën uit wetenschap en praktijk over de wereld en waarde van werk. Nu en in de toekomst. Daarmee kun je écht goede zaken doen.

Suzanne Ekel

Suzanne Ekel

Goldschmeding Foundation

Suzanne Ekel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het beïnvloeden van organisaties en individuen met een impactvolle benadering. Als voormalig CEO van Monsterboard.nl stond ze voor een vernieuwende kijk op werving en binding, gericht op wederkerigheid en individuele bloei. Ze begeleidde diverse merken en bevlogen ondernemers, waaronder Squla, Greetz, Twitter, Riksja Travel, Danerolles en Eneco, om op verantwoorde wijze te groeien. Sinds 2020 vervult ze de rol van programma manager Menswaardige Economie bij de Goldschmeding Foundation, waar ze zich inzet voor projecten die bijdragen aan een betere wereld. Suzanne is  betrokken bij stichting The Present en de Omega Levensschool, waar ze leiderschapsprogramma’s begeleidt en pleit voor meer medemenselijkheid in zakendoen en samenleven.

Gelijktijdige sessies