Voor interim professionals

Vind de perfecte opdrachten

Emerce Interim is hét platform voor Interim Professionals om in contact te komen met mooie opdrachtgevers. Bouw je online profiel en vind opdrachten die perfect aansluiten bij jouw skill-set.

Meld je aan als Interim Professional

Emerce interim biedt je:

 • Groot bereik van kwalitatieve opdrachtgevers.

 • Zeer relevante opdrachten, gebaseerd op jouw skills.

 • Zichtbaar onderdeel van een premium groep specialisten.

 • Ruimte voor groei van je reputatie, in de Emerce community.

 • Maandelijkse betaling van je factuur, zonder extra kosten.

Hoe werkt het?

1

Premium platform

Toegang tot de beste opdrachtgevers

2

Toegang tot nr1 Digital & Tech community

Je bent onderdeel van de Emerce community en profiteert van de voordelen van alle andere diensten van Emerce

3

Ontzorging

Alleen relevante opdrachten wanneer jij beschikbaar bent en gebaseerd op je skills.

Vragen over Emerce Interim?

FAQ

Waar kunnen we jou mee helpen? Indien je vraag hier nog niet is beantwoord dan helpen we je graag persoonlijke verder! Je kunt ons een e-mail sturen op interim@emerce.nl.

Wat kan ik met Emerce Interim?

Via emerce interim krijg je toegang tot freelance/interim opdrachten van interessante opdrachtgevers. Op basis van jouw skills, ervaring, tarief en beschikbaarheid kun je opdrachten vinden die bij jou passen en informeren wij je daarover per email. Emerce Interim kan zowel een passende match maken alswel zorgen dat het contracting en facturatie gedeelte wordt geregeld zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Je kunt daarbij ook profiteren van de voordelen van het Emerce Community platform. Zo zijn er mogelijkheden tot het bijwonen van kennissessies en het volgen van opleidingen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Emerce Interim?

Er zijn geen kosten voorafgaand aan de opdracht, je betaalt alleen als je een opdracht gaat uitvoeren voor een opdrachtgever.

Hoe matchen jullie mij met een opdrachtgever?

Op basis van je kenmerken matchen we je aan een opdracht. We kijken naar aansluiting bij jouw vaardigheden, ervaring, beschikbaarheid en tarief. Wij zullen je alleen berichten als er een goede match is. Als de opdrachtgever geïnteresseerd is dan ontvang je bericht over de verdere procedure. De opdrachtgever bepaald hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet.

Waarom moet ik referenties opgeven en wat gaan jullie ermee doen?

Emerce Interim is een premium platform. Wij geven alleen toegang tot beoordeelde specialisten.

Wat zijn de vereisten om mij aan te melden op het platform?

Een KVK-nummer is een vereiste om je in te schrijven op Emerce Interim. En tevens een verklaring van goed gedrag. De verklaring van goed gedrag moet binnen 30 dagen vanaf de startdatum van je opdracht worden geupload in het systeem. Ook vragen wij om een achtergrond in communicatie, data analytics, design & creative, development, marketing en tech.

Wat doen jullie met mijn referenten als ik mij aanmeld?

Wij zullen contact opnemen met de referenten voor navraag over de ervaringen van je diensten.

Moet ik alle opdrachten aannemen?

Nee, je hoeft niet alle opdrachten aannemen. Jij bent zelf de beslisser van jouw eigen carriere. Bedrijven kunnen je vragen om op gesprek te komen maar je kan jezelf ook aanbieden op een functie die je aanspreekt. Op basis daarvan checken wij met de opdrachtgever of er een mogelijke match is.

Wat voor soort opdrachten hebben jullie?

Wij hebben freelance/interim opdrachten in digital marketing, commerce, media & tech bij verschillende bedrijven in Nederland. Op basis van jouw skills, ervaring en beschikbaarheid sturen wij je relevante opdrachten toe per mail.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe opdrachten?

Wij sturen je alleen opdrachten toe die passen bij jouw vaardigheden, ervaring, tarief en beschikbaarheid per email. Bij ons kun je dus geen opdrachten zien, je ontvangt alleen bericht als we opdrachten hebben gevonden die aansluiten bij jouw profiel.

Hoe werkt het?

 • Maak een account aan.
 • Bevestig het account via de bevestigingsmail
 • Vul de ontbrekende informatie in je profiel verder in (wees zo volledig mogelijk, gebruik een goed genomen foto: jpeg, 2000 x 2000 pixels, niet zwaarder dan 2MB, verhouding 1:1, vierkant).
 • Wij benaderen je zodra je wordt geselecteerd voor een mooie opdracht.
 • Nadat we contact met je hebben opgenomen, wordt je al dan niet uitgenodigd voor een afspraak met de opdrachtgever.
 • Als de match aan beide kanten goed is, regelen we alles (administratie, documenten, contract, begeleiding, verloning, etc.).
 • Je betaalt een fee per uur (€10,- per uur), dus no cure, no pay. De diensten die wij leveren zijn: branding via platform, verlaging van jouw acquisitiekosten, ontzorging van administratie, contracten en facturatie, toegang tot een grote groep mooie merken en organisaties om voor te werken, toegang tot het Emerce netwerk met events, bijeenkomsten en het delen van jouw eigen kennis en expertise via Emerce expert content (zelf artikelen schrijven en publiceren).

Maak vandaag nog je gratis profiel aan

Maak een profiel