B2B Digital

AI in de praktijk: lessen van een B2B Marketplace

15:10 30 minutes Grote zaal
Reinier Molenaar Hectool

Iedereen heeft het over AI maar hoe begin je en waarmee? Hoe vertaal je alle informatie en goedbedoelde adviezen naar praktische oplossingen en groei voor jouw bedrijf?

In deze sessie neemt Reinier Molenaar je mee in de reis die Hectool heeft gemaakt in het ontwikkelen van een AI-Native B2B Marketplace. Tijdens zijn presentatie vertelt hij over de beslissingen en strategieƫn die hebben geleid tot een succesvolle integratie van AI in de Marketplace.

Aan de hand van concrete voorbeelden illustreert hij hoe AI in de praktijk is gebracht om onder andere de UX te verbeteren, data te structureren en processen te automatiseren. Tot slot deelt hij de valkuilen die Hectool is tegenkomen en geeft hij inzicht in wat er in de komende tijd op AI-front nog meer zal ontwikkelen.

Reinier Molenaar

Reinier Molenaar

Hectool

Reinier Molenaar is Co-Founder en Managing Director van Hectool, waar hij met zijn team bouwt aan een B2B Marketplace voor de Europese maakindustrie. Daarvoor was hij in verschillende commerciƫle en innovatie functies werkzaam bij onder andere ABN AMRO, de ANWB en DAS. Centraal in zijn loopbaan staat het ontwikkelen van nieuwe distributiemodellen en platformen met focus op de gebruikerservaring/UX.

Gelijktijdige sessies