B2B Digital

Assignment Selling: versnel sales met content, ChatGPT en video

15:10 30 minutes IJzaal
Danielle Navas-Brandt MBA Auteur "They Ask, You Answer"

Tegenwoordig wordt meer dan driekwart van de aankoopbeslissingen genomen louter op basis van online gevonden informatie.

Als je met je bedrijf wilt groeien, moet je daarom online de autoriteit worden in jouw branche. Hoe win je daar het vertrouwen van je potentiële klanten?  Door al hun vragen te beantwoorden en hun zorgen weg te nemen. Het inmiddels beproefde recept voor deze sales- en marketingstrategie heet They Ask, You Answer.

In deze sessie leer je waarom het werkt en krijg je een voorproef van hoe je het aanpakt in de praktijk. Deze methodiek verandert niet alleen jouw kijk op sales en marketing, maar maakt jou en je organisatie veel sterker klantgericht. De sessie is gericht op B2B directie, verkopers en marketeers.

Danielle Navas-Brandt MBA

Danielle Navas-Brandt MBA

Auteur "They Ask, You Answer"

Danielle Navas-Brandt MBA is oprichter en eigenaar van FLYNQ en brandfabric. Daarnaast heeft ze het boek ‘They Ask, You Answer’ en gelijknamige methodiek naar Nederland gebracht. Danielle heeft ruim 25 jaar B2B ervaring in merk-, sales- en marketingstrategie. Zij is een gepassioneerd spreker en expert op het gebied van digitale ontwikkelingen en het inzetten van relevante (video) content in B2B sales en marketing.

Gelijktijdige sessies