B2B Digital

Digitale disruptie in de food(science)industrie: de reis van 1-2 taste

15:10 30 minutes Studio
Jan Klawer 1-2-taste

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie is toonaangevend in de wereld. Ons land staat bekend als de “Food Valley”. Termen als eiwittransitie en kweekvlees tonen aan dat de voedingssector enorm dynamisch en innovatief is.

Echter, voedingsfabrikanten blijven hun ingrediënten nog steeds op traditionele wijze inkopen, wat resulteert in een belemmering voor innovatie wanneer een bepaald ingrediënt voor het eindproduct niet beschikbaar is.

1-2-Taste lost dit probleem op als ’s werelds eerste digitale platform dat alle bedrijven in de voedings- en drankensector gemakkelijk toegang biedt tot ingrediënten: eenvoudig te vinden, te selecteren en te bestellen.

Hoe verover je digitaal een markt die nog steeds afhankelijk is van vertegenwoordigers en gebrek aan transparantie? En hoe vertaal je al die traditionele processen naar een digitaal platform? Jan Klawer neemt je mee op de reis die 1-2-Taste de afgelopen vier jaar heeft afgelegd.

Jan Klawer

Jan Klawer

1-2-taste

Jan Klawer is een internationale digital manager met meer dan vijftien jaar ervaring in digitaal, data, transformatie en bedrijfsformatie in meerdere regio’s.

Gelijktijdige sessies