B2B Digital

Terug naar de basis in B2B e-commerce: wat heeft je klant echt nodig?

10:20 30 minutes Grote zaal
Andreea Cuibar Coca-Cola HBC

Bij digitale transformaties hebben B2B-bedrijven vaak de neiging om te kopiëren van B2C.

De technische mogelijkheden en serviceniveaus in B2C worden gezien als de gouden standaard en daarom door veel B2B-bedrijven geïmplementeerd. Het resultaat kan zijn: een app die niet door je klant wordt aangeraakt, of een enorme hoeveelheid verzamelde data die niet wordt gebruikt.

In deze sessie neemt Andreea Cuibar het publiek mee terug naar de basis van B2B e-commerce: wat heeft je klant echt nodig? En hoe kun je digitale transformatie stimuleren zonder deze behoeften uit het oog te verliezen? Een sessie waarin digitale transformatie, verandermanagement en het durven nemen van moeilijke beslissingen centraal staan. Bereid je voor om uitgedaagd te worden.

Andreea Cuibar

Andreea Cuibar

Coca-Cola HBC

Andreea is Product Owner B2B e-commerce bij Coca-Cola Hellenic. Ze heft meer dan tien jaar ervaring in de digitale industrie. Haar missie is om leiding te geven aan de wereldwijde implementatie van goed presterende platforms en productinnovatie te stimuleren met een klantgerichte mentaliteit. Hierbij zet ze ontwerpdenken en creativiteit in om complexe problemen op te lossen en nieuwe bedrijfsmodellen te leveren.

Gelijktijdige sessies