B2B Digital

Van content marketeer naar prompt engineer

10:20 30 minutes presentation IJzaal
Martin van Kranenburg Schrijven voor het Brein

AI tools zetten de B2B wereld op zijn kop.

Het is nu een kwestie van meebewegen, experimenteren en met collega’s leren. In de B2B is content essentieel voor zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie. In deze sessie ontdek je hoe je beste prompts schrijft en in no-time je eigen GPT bouwt en daarmee ChatGPT inzet als je tweede brein. Vragen en beoordelen wordt het nieuwe schrijven.

In deze sessie deelt ChatGPT architect Martin van Kranenburg zijn laatste inzichten en ga je met een bak energie en tips de zaal uit.

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

Schrijven voor het Brein

Martin van Kranenburg is een expert op het gebied van online marketing, gedragspsychologie, en copywriting. Met een ongeƫvenaarde passie voor het optimaliseren van conversie en het inzetten van psychologische inzichten is hij een van de meest gevraagde sprekers en trainers van dit moment.

Met zijn vijfentwintig jaar ervaring en focus op innovatie zet hij marketeers en teams in beweging om alles uit AI en ChatGPT te halen. Hij daagt je uit om buiten de gebaande paden te denken. Martin leert je hoe je met de kracht van taal Ć©cht verbinding kan maken met je doelgroep.

De prijzenkast van Martin is goed gevuld. Hij is drie keer beoordeeld als beste spreker van de Webwinkel Vakdagen. En twee keer docent van het jaar bij Beeckestijn Business School. Hij is auteur van het boek ‘Schrijven voor het Brein’.

Gelijktijdige sessies