Recruitment

De Rockstars Methode: wat levert het op als je mensen radicaal op #1 zet

12:15 30 minutes Grote zaal
Laurens Simonse Team Rockstars IT

Laurens Simonse, oprichter van Team Rockstars IT, onthult in deze sessie het succes van de “Rockstars Methode” bij het aantrekken en behouden van 600 talenten te midden van uitdagende arbeidsmarktproblemen. 

Rockstars IT, het grootste software engineering huis in Nederland, onderscheidt zich door medewerkers als rocksterren te zien en hen zelf opdrachten te laten kiezen. 

Simonse deelt strategieën voor het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving, benadrukt het belang van individuele behoeften, en toont hoe investeren in welzijn de teamproductiviteit verbetert. Zijn benadering bevordert een mensgerichte bedrijfscultuur met positieve impact op medewerkers, klanten en de gemeenschap.

Laurens Simonse

Laurens Simonse

Team Rockstars IT

Laurens Simonse is al 25 jaar ondernemer en starte zijn carrière met bijbanen.nl en Studentbureau. Hij richtte in 2015 Team Rockstars IT op vanuit het principe dat ITers de rocksterren zijn van vandaag én de toekomst. Alle grote veranderingen in de wereld komen van hun hand. Elke Rockstar verdient een goede agency en vanuit die gedachte is Rockstars IT geboren. Laurens rondt volgend jaar zijn Finance Master af aan Harvard.

Gelijktijdige sessies