Sprekers 2017

 

Emerce eRecruitment is hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment. De nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. Nieuwe manieren voor het vinden van de juiste kandidaten via het online kanaal. Met de toename nieuwe digitale mogelijkheden, online wervingtools, meetinstrumenten, social media, jobboards en referral recruitment nemen wervingsmogelijkheden alsmaar toe. eRecruitment biedt voor het zevende jaar dé nieuwe inzichten, tools en succescases.

Koninklijke BAM Groep

Maaike Thijssen

Community driven recruitment in de bouw

De Talentenacademie B.V.

Marco Hoogerland

‘van goed naar goud’

Vodafone

Thomas Mulder

HR als business shaper

Optiver

Jan Bernhart

Workshop: de toekomst van sourcing

Sogeti

Sander Duivestein

Bots en AI; adopt or die!

Bekijk alle sprekers

Bezoekers

Hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment.

eRecruitment is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé dag in het jaar om kennis en ervaringen te delen met collega’s in recruitment en te netwerken met online specialisten en leveranciers. eRecruitment trekt beslissers die toe zijn aan de volgende stap.

Bezoekers van eRecruitment werken onder andere bij verzekeringsmaatschappijen, banken, energiemaatschappijen, uitgeverijen, providers, reisorganisaties, goede doelen en retailers. Bij bedrijven als ABN AMRO, Ahold, Bol.com, KLM, Nederlandse Spoorwegen, Rijksoverheid, Booking.com en Achmea. eRecruitment is het ideale platform om te netwerken met collega’s, specialisten en leveranciers.

 

Bekijk bezoekers

Impressie

Quotes

Wat zeggen de bezoekers van eRecruitment 2017 over dit event

“eRecruitment 2017 is het platform voor Recruitment kennisdeling en netwerken.”

“Leerzame dag met netwerkmogelijkheden op hoog niveau, goed om topspelers te ontmoeten en struggles te bespreken” 

“Emerce eRecruitment is hét event waar je als recruiter up-to-date blijft over technologische ontwikkelingen in het vakgebied.”

“eRecruitment is voor mij de jaarlijkse check of we ‘on the right track’ zijn. Het is altijd leuk om er weer te zijn”

 

Nieuws

Terugblik op eRecruitment 2017

Heeft u eRecruitment gemist, of kijkt u graag nog even terug? Bekijk en download dan de vrijgegeven presentaties van eRecruitment 2017. Lees meer