B2B Digital

Next-gen B2B leadgeneratie: Innovatie, impact & resultaat

11:20 30 minutes Studio
Dyon Metselaar LeadscopeMarten Dames Leadscope

Hoe richt je in 2024 een succesvolle B2B leadgeneratie-aanpak in? Van inbound-leadgeneratie tot account-based-marketing. Hoe zet je technologie en data succesvol in om te komen tot optimaal resultaat en rendement? Marten en Dyon onthullen welke aanpak in 2024 zorgt voor een winnende strategie. Vanuit succescases vertellen ze hoe je jouw B2B doelgroep kan bereiken, inspireren, activeren en converteren.

Dyon Metselaar

Dyon Metselaar

Leadscope

Dyon Metselaar is een ervaren strategisch online marketing director gespecialiseerd in B2B commerce en B2B leadgeneratie. Met de verschillende bedrijven die hij heeft opgezet en zijn management achtergrond, werkt hij op strategisch niveau en kent hij de uitdagingen van een B2B organisatie als geen ander. Binnen de LevelUp Group is hij oprichter van het label Leadscope wat zich specifiek richt op online marketing vraagstukken binnen de B2B.

Marten Dames

Marten Dames

Leadscope

Marten Dames is als lead consultant en disciplinehoofd verantwoordelijk voor het realiseren van groei door het opstellen en uitrollen van data gedreven lead nurture en retentie strategieën via Marketing Automation campagnes. Hij is dol op creatieve oplossingen om campagnes optimaal in te richten en is op z’n best wanneer strategie, data, logica en creativiteit samenkomen.

Gelijktijdige sessies