Conversion & Analytics

Hoe vertaal je OKRs naar Strategisch Experimenteren?

15:20 30 minutes Grote zaal
Bjarn Brunenberg TomTom

Neem deel aan deze diepgaande sessie over hoe je business goals en OKR’s verbind met strategische experimenten. Ontdek van Bjarn Brunenberg, Experiment Lead bij TomTom, hoe hij de experiment cultuur verder optimaliseert door gebruikt te maken strategische roadmapping en frameworks om maximale impact en ROI te genereren.

Tijdens deze presentatie leer je:

  • Praktische voorbeelden en strategien in het vaststellen van prioriteiten en het navigeren naar je belangrijkste metrics.
  • Hoe dit framework de samenwerking en afstemming tussen diverse teams bevordert, en iedereen zich op dezelfde doelen richt.
  • Hoe je je experimenteerprogramma naar een hoger niveau kan tillen door verbeterde ROI-rapportage, snellere experimentatiecycli en en maximaliseren van impact.
  • Waarom brainstormsessies een integraal onderdeel vormen van het experiment proces.

Grijp deze kans om inzicht te krijgen in experiment strategie en het een essentiële boost te geven.

Bjarn Brunenberg

Bjarn Brunenberg

TomTom

Bjarn is een echte growth- en experimentation fanaat. Als Experiment Lead bij TomTom, is hij verantwoordelijk is voor het stimuleren van groei op hun TomTom GO Navigatie App.

Bekroond met de Experimentation Culture Awards in 2022 en 2023, is hij onvermoeibaar bezig met het bouwen van een effectief experimenteerprogramma binnen zijn organisatie.

Gelijktijdige sessies