Recruitment

Workshop: implementeer AI in je recruitmentproces

13:45 30 minutes Workspace
Mees van Velzen MrWorkFriso Visser Wortell

Ontdek de kracht van AI in recruitment tijdens deze sessie! Mees en Friso nemen je in 30 minuten mee in de snel veranderende wereld van AI. Ze staan stil bij revolutionaire game-changers en delen live verschillende recruitment AI-hacks die je direct kunt inzetten. Daarnaast bouwen we live een custom-GPT voor één organisatie uit de zaal en is er afsluitend een Q&A. Mis deze sessie niet waarin we de toekomst van recruitment vormen.

Mees van Velzen

Mees van Velzen

MrWork

Mees is oprichter en CEO van MrWork, recruitment marketing automation software voor recruiters en recruitment marketeers. Hij is gepassioneerd over het transformeren van traditionele wervingsmethoden. Zijn expertise ligt in het gebruik van AI binnen recruitment en het creëren van effectieve kandidatenervaringen via recruitment marketing automation. Met een proven track-record in het opzetten van succesvolle candidate journeys, blijft hij de norm verleggen in de wereld van werving en selectie.

Friso Visser

Friso Visser

Wortell

Friso is bij Wortell verantwoordelijk voor het werkgeversmerk in de Benelux en integreert AI in de Total Talent Strategy. Dit doet hij vanuit het besef dat wanneer je weet waar een merk écht vandaan komt, je er beter mee kan werven. Zijn passie voor AI heeft als doel de werving van top IT-talent vanuit een persoonlijke benadering te vergemakkelijken, zonder concessies te doen in kwaliteit en het menselijke aspect te verliezen.

Gelijktijdige sessies