Recruitment

Experience Room met VR brillen, AI photo booth en Speeddates

15:55 30 minutes Expo

Op de foto in de Snap-a-tron Ultra 2000 Deluxe
Een oude telefooncentrale omgebouwd tot een AI photobooth. Oftewel: een fotohokje dat met behulp van de pluggen in de telefooncentrale jouw foto eruit laat zien alsof hij door verschillende kunstenaars gemaakt is en door verschillende kunststromingen is beïnvloed. Met als output: een portret geprint als polaroid, gegenereerd door AI. In de experience room beleef je een ervaring die ver buiten de grenzen van je beeldscherm reikt. Een fysieke beleving die kunstmatige intelligentie van je scherm, naar je hand verplaatst.

Een VR bril op en bijzondere exprience met Enliven
Enliven maakt virtual reality simulaties, waarmee je je in een ander kunt verplaatsen en werkelijk kunt voelen wat de ander voelt. Het doel van deze simulaties is dat ze worden ingezet als onderdeel van een training of opleiding ter bevordering van begrip en empathie. Ze combineren game technologie met virtual reality om de gebruikers in het perspectief van een ander te plaatsen. In de experience room ervaar je hoe het is om in de schoenen van een kandidaat te staan.

Speeddate met een ex-gedetineerde
Ontdek de ongekende kracht van een tweede kans en ware transformatie van je team tijdens de speeddates van CurrentWerkt.
Bij CurrentWerkt gaat het sociaal-maatschappelijke en het commerciële element hand in hand. De bemiddelingsdoelgroep bestaat uit kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer specifiek bemiddelen zij voor kandidaten met een detentieachtergrond.

Gelijktijdige sessies