Recruitment

Hoe maak ik van mijn Hiring Managers ook rebellen?

15:55 30 minutes roundtable Workspace
Sacha Martina House of Inclusion/Your Talent Agency

Stel je hebt door creatief te werken een aantal geschikte kandidaten gevonden voor je vacature. Nu heb je een meeting met je Hiring Manager en die vindt het allemaal maar spannend. En heeft het liefst dat je “gewoon de vacature volgt”. Wat kun je dan doen?

In deze krappe arbeidsmarkt werkt de ouderwetse manier niet meer. We moeten rebelser worden en creatiever. Dat werkt alleen als jouw Hiring Managers volgen.

Tijdens deze korte krachtige sessie krijg je tips, adviezen en voorbeelden van hoe je Hiring Managers uit hun comfort zone krijgt. 

Sacha Martina

Sacha Martina

House of Inclusion/Your Talent Agency

Sacha is een dynamische ondernemer, toegewijde moeder en tech liefhebber met een sterke passie voor Diversiteit en Inclusie. Na jarenlang als ondernemer in de technologie-industrie te hebben gewerkt en de grote ongelijkheden in vertegenwoordiging en gelijkheid te hebben opgemerkt, vond ze haar ware roeping in DE&I (Diversity, Equity & Inclusion). Met haar onwankelbare toewijding om een rechtvaardige wereld voor iedereen te creëren, is ze een publieke spreker, trainer en consultant geworden, waarbij ze haar kennis en expertise deelt om individuen en organisaties te versterken.

Sacha is uitgeroepen tot rolmodel 2023 door Equals en is een van de meest inclusieve leiders van Nederlands, volgens MT Sprout. 

Ze vindt het fantastisch om anderen uit te dagen, te inspireren en motiveren. Er zijn in haar wereld geen grenzen en iedereen wordt gelijk behandeld. 

Tot slot is ze trotse moeder van 2 jonge meisjes en ziet ze het als een roeping om voor haar kinderen en de nieuwe generaties een sterk rolmodel te zijn als vrouw, moeder en ondernemer.

Gelijktijdige sessies