Over Ferry

Ben jij op zoek naar een online marketeer met ervaring binnen e-commerce, retail, fashion en sport? Op zowel operationeel als strategisch niveau? I’m your guy! Door mijn werkervaring bij verschillende bedrijven heb ik allround kennis opgedaan op het gebied van online marketing. Denk aan SEA, SEO, Social Media en Display. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in SEA en SEO.

Vaardigheden

SEA Google Shopping Google Search Console Google AdWords Google Analytics SEMrush Shopify Wordpress href

Talen

Nederlands (Moedertaal of tweetalig)
Engels (Volledige professionele vaardigheid)

Projecten en ervaring

Livit

Search Specialist (Parttime)

Bij Livit ben ik verantwoordelijk voor de SEA campagnes. Het doel is het effectiever inzetten van budgetten, relevante bezoekers aantrekken en het vergroten van de conversies.

Buckaroo

Search Specialist (Parttime)

Bij Buckaroo ligt de focus op het vergroten van het bereik via SEA en SEO. Mijn rol heeft betrekking op de strategie en een deel van de operationele taken.

Phd Media

Interim Paid Search Specialist

Als interim Paid Search Specialist was ik verantwoordelijk voor het opzetten en optimaliseren van SEA accounts van internationale bedrijven; waaronder Warner Bros, Holland America Lijn, Mitsubishi en Bayer. Met als doel het effectiever inzetten van budgetten, relevante bezoekers aantrekken en het vergroten van de conversies. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk voor het begeleiden van collega’s en het delen van kennis op gebied van SEA.

Sneakerjagers DE

SEO Consultant

Strategisch meedenken over het vergroten van de vindbaarheid van Sneakerjagers in Duitsland, waarbij de focus ligt op SEO. Sneakerjagers is een blog over sneakers die aan de hand van affiliate marketing inkomsten genereert.

Yezzer

Search Specialist (Parttime)

Bij Yezzer ben ik verantwoordelijk voor de het generen van leads dmv het effectief inzetten van SEA campagnes. Hierbij is het belangrijk dat de kosten per lead binnen afgesproken prijs blijft en er voldoende leads binnenkomen.